Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Ułatwienie pracy kidmoderatorom

CrossplaneR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pomyślałem, że dobrą rzeczą byłoby narzędzie, które mogłoby po części ułatwić pracę kidmoderatorom. Już po co chodzi.

Chodzi o dodanie przycisku "zamknij" obok "zgłoś", dostępnego tylko dla autora tematu.

Po kliknięciu, kidmoderator otrzymuje powiadomienie, coś w stylu "Użytkownik xxx poprosił o zamknięcie tematu(podlinkowane)".

Zamykanie tematów należy do kidów, więc moderatorzy raczej nie potrzebują czegoś takiego, chyba, że ktoś wyśle raport.

Co o tym sądzicie?

Opublikowano

Ja uważam że ułatwiło by to prace lecz musiała by być specjalna zakładka w panelu moderatora/kidmoderatora w której bd podawane linki itd

Na TAK

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Not bad.

Ale, żeby modzi też mogli takie coś zobaczyć, w niektórych działach nie ma kidmodów :)

Dodanie widzialności takich powiadomień dla moderatorów nie byłoby chyba większym problemem :).

Opublikowano

jeśli takie raporty są to w większych działach może się przydać. Kid będzie zamykać temat, a mod nie będzie się zajmować tymi pierdołami ;)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Zarówno kidmoderator jak i moderator powinni wiedzieć co się dzieje w dziale.
Taka opcja to pójście na łatwiznę, i kidmod wtedy tylko wypełniał by te "raporty" i właściwie nie musiałby nic więcej robić.

Nie.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Tak jak powiedział pan wyżej, kidmoderator i moderator powinien wiedzieć co się dzieje w ich dziale.

Dodając, ów rzecz nie będzie to, aż tak potrzebne - poza tym są reporty.

Nie.

Opublikowano

Not bad.

Ale, żeby modzi też mogli takie coś zobaczyć, w niektórych działach nie ma kidmodów :)

Jesli tak będzie to jestem na TAK.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Nie w każdym dziale jest kidmod, więc i tak moderator by musiał to widzieć. Jak dla mnie obecny system jest dobry i nie trzeba w nim nic zmieniać. Jestem na nie.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ja uważam że ułatwiło by to prace lecz musiała by być specjalna zakładka w panelu moderatora/kidmoderatora w której bd podawane linki itd

Na TAK

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie w każdym dziale jest kidmod, więc i tak moderator by musiał to widzieć. Jak dla mnie obecny system jest dobry i nie trzeba w nim nic zmieniać. Jestem na nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...